Arama Yukleniyor...
BUNUBİL.COM » OTOMOBİL » Otomobil Haberleri
Renault’da ücretsiz klima kontrolü
Renault, sıcak yaz aylarında ücretsiz kontrol ve yüzde 15 indirimli klima paketleriyle Renault araçlarının klima bakımını yapıyor.
15 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında geçerli klima servis kampanyasıyla Renault sahipleri, yetkili servislerde otomobillerinin klima sistemini ücretsiz kontrol ettirebiliyor. ...
... Bunun yanı sıra müşteriler, “Fix Klima Paketi”, klima gazı değişimi, yedek parça ve işçilikte yüzde 15 indirimden yararlanabiliyor.

Kia’dan garantisi biten araçlar için fırsat

Kia, 15 Temmuz’a kadar geçerli özel bir servis kampanyası başlattı. Kampanya süresince garantisi biten Kia araçlara özel bu kampanya süresince, yetkili servislerde işçilikte yüzde 50, orijinal yedek parçada yüzde 15 gibi indirim sunuluyor. Yine bu çok özel kampanya kapsamında garanti dışında kalmış araçlara uzun yol kontrolü ve check-up, araç muayene kontrolü, klima gazı kaçağı kontrolü ve temizliği de ücretsiz olarak yapılıyor.

Arkas Otomotiv’den Babalar Günü’ne özel

Türkiye’nin en geniş çok markalı bayi grubu olan Arkas Otomotiv, Babalar Günü’nü de içine alan bir kampanya düzenliyor. Temmuz ayı sonuna kadar geçerli kampanya ile Opel marka araçlarda yüzde 25’e varan servis indirimi sunulurken, 4 lastik alana ücretsiz bakım filtresi hediye ediliyor. Citroen marka araçlarda yüzde 20’ye varan servis indirimi sunan Arkas Otomotiv, 3 yaşını geçmiş Chevrolet araçlarda bu indirimi yüzde 25 olarak uyguluyor. Volvo marka araçlarda yedek parça ve işçilikte yüzde 10’a varan indirimler sunan Arkas Otomotiv, Peugeot için yüzde 20’lere varan yedek parça indirimleri uyguluyor.
25 Haziran 2009, Perşembe - [ 2218 ]
Kaynak: Milliyet
Diğer Otomobil Haberleri...
 

BunuBil.com | Genel Kültür | IP Adresim | Travel | Yaşam | Ekonomi | Facebook.com/bunubilcom | OtoHaber Sponsoru: Chevrolet Türkiye Fan Kulübü |
16
© 2014 bunubil.com
Bilgilerin kullanimi sonucu olusabilecek herhangi bir zarardan bunubil.com sorumlu degildir.
Bu sayfa 0.004 saniyede olusturuldu.