Arama Yukleniyor...
BUNUBİL.COM » OTOMOBİL » Otomobil Haberleri
Yeni Chevrolet Cruze, Segmentinin Üst Sınırlarını Zorluyor
Çekici modern tasarımı ve üretim kalitesi ile Avrupa’nın kompakt araç segmentindeki orta-üst sınıf modeller arasında çıtayı yükseltiyor.
Dinamik, dört kapı coupé görünümü geleneksel üç bölmeli sedan tasarımına yeni bir boyut getiriyor. Kendine has bir stile sahip geniş ön ızgarası, içe doğru bükümlü tasarım hatları ...
... ve iç mekanda çift renkli kokpit tasarımı ile Chevrolet’nin yeni küresel tasarım dilinin tüm özelliklerini taşıyor.

Cruze tasarım ekibi “Hedefimiz sadece yenilikçi değil, aynı zamanda devrimci olmaktı.” ve “Chevrolet ürünleri için dünya çapında tamamen yeni bir tasarım anlayışını açık bir şekilde ortaya koyarak ileriye doğru büyük ve iddialı bir adım atmayı hedefledik.” diyerek tasarım anlayışına açıklık getiriyor.

Cezbedici Dinamizm

Eğimli ön camdan başlayarak tavan boyunca devam eden ve bagaj kapağında son bulan kusursuz dış tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.Cruze’un geniş camları sayesinde, dört kapı coupé görünümünü ilk kez bu sınıfa getiriyor. Çekici tasarım hatlarına eşlik eden çarpıcı ayrıntılar, Yeni Chevrolet Cruze’u kendi sınıfındaki otomobillerden farklı bir karakter kazandırıyor.

Chevrolet ambleminin bulunduğu çift girintili ızgaradan başlayan ön farlardan arka farlara kadar devam eden keskin tasarım çizgileri Cruze’a has bir tasarım sergilemektedir.

Önceki Chevrolet kompakt sedan modelinden daha uzun ve geniş olan Cruze, 17 inç hafif alaşımlı jantları ile güçlü duruşunu ön plana çıkarıyor. Panellerin dikkat çeken keskin birleşim yerleri “sanatkarlıkla işlenmiş” hissini veriyor. Bu ince detaylara verilen önem Cruze’un üst sınıf tasarım kalitesini gösteriyor.

Kalın far mahfazaları ön köşeleri sarıyor ve yukarı doğru ok şeklinde çamurluklara doğru akarak Cruze'un dinamik duruşunu güçlendiriyor. Şeffaf polikarbonatlı dış lensler mücevher etkisi yaratıyor. Çiftli halojen farlar parlak tasarımı daha önce görülmemiş şekilde bir üst sınıf görünüm sağlıyor.

Cruze’un güçlü duruşu ve kendine özgü tasarım çizgilleri arkaya doğru devam etmektedir. Bagaj kapağı aracın arka tasarımına entegre bir spoylere sahiptir.

Bu etkileyici tasarım yakıt tasarrufuna da katkı sağlar.
20 Ocak 2009, Salı - [ 4136 ]
Kaynak: Chevrolet
Bu haber toplam 3 sayfadan oluşuyor:123
Diğer Otomobil Haberleri...
 

BunuBil.com | Genel Kültür | IP Adresim | Travel | Yaşam | Ekonomi | Facebook.com/bunubilcom | OtoHaber Sponsoru: Chevrolet Türkiye Fan Kulübü |
82
© 2014 bunubil.com
Bilgilerin kullanimi sonucu olusabilecek herhangi bir zarardan bunubil.com sorumlu degildir.
Bu sayfa 0.005 saniyede olusturuldu.