Arama Yukleniyor...
BUNUBIL.COM » GENEL KÜLTÜR » SORU - CEVAP
Soru :

1886 yılında Wimbledon tek bayanlar tenis şampiyonu kimdir?

Cevap :
1886 yılında Wimbledon tek bayanlar tenis şampiyonu kimdir?
SORU HAKKINDA
Kategori : Spor
BunuBilmeyen kalmasın diye 15 Soru daha seçtik...
•  Salatalığın çiçeğinin rengi ne renktir?
•  Bila nedir?
•  Dünyada ilk kez 1901 yılında ABD'de uygulanan 'trafikte hız sınırlaması' şehir içinde kaç km olarak uygulanmıştır?
•  Televizyonda Dadı adlı dizide Pertev rolünde izlediğimiz, anılarını 'İkinci Perde' adlı kitapta toplayan usta tiyatro sanatçısı kimdir?
•  "Topuz, kaynak" gibi işlemlerin yapıldığı yer neresidir?
•  Dünyada iki kıta üzerinde kurulu olan tek şehir hangi ülkededir?
•  Ağaç türlerini incelemek ve sergilemek amacıyla kurulan ve adeta bir canlı ağaç müzesi niteliğindeki geniş bahçelere ne ad verilir?
•  Orta Afrika Cumhuriyeti'nin (Merkezi Afrika Cumhuriyeti) para birimi nedir?
•  1991 yılında Avustralya Açık tek erkekler tenis şampiyonu kimdir?
•  Uzungöl Yaylası hangi ilimizdedir (neredir)?
•  At yetiştirilen yere ne ad verilir?
•  18 Ağustos 1961'de İş Bankası'nın Kazlıçeşme Şubesi'ne giren soyguncu 165.580 lira alır. O sırada bankada bulunan bir müşterinin, "Ben işçiyim, yatıracağım 480 lirayı alma." demesi üzerine "Ben işçinin parasını almam." yanıtı veren soyguncunun adı nedir?
•  Whoopi Goldberg'e en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ı kazandıran, Patrick Swayze ve Demi Moore'un başrollerini paylaştığı 1990 yapımı filmin adı nedir?
•  Otomobil lastiklerinde; Yük endeksi "98" olan lastiğin, hız sembolü ile belirtilen en yüksek hızda, lastik başına taşıyabileceği azami yük miktarı kaç kg'dir?
•  Kıbrıs Adası'nın en yakın olduğu ülke hangisidir?
 

BunuBil.com | Genel Kültür | IP Adresim | Travel | Yaşam | Ekonomi | Facebook.com/bunubilcom | OtoHaber Sponsoru: Chevrolet Türkiye Fan Kulübü |
21
© 2014 bunubil.com
Bilgilerin kullanimi sonucu olusabilecek herhangi bir zarardan bunubil.com sorumlu degildir.
Bu sayfa 0.104 saniyede olusturuldu.