Arama Yukleniyor...
BUNUBİL.COM » OTOMOBİL » Otomobil Haberleri
Yeni Chevrolet Cruze, Segmentinin Üst Sınırlarını Zorluyor
2. Sayfa :

Yüksek Kalitede İç Mekan

Devrimci tasarım teması Cruze’un içinde de devam ediyor. Iç mekan Chevrolet’nin kendine has diğer bir özelliği Corvette’den de kullanılan çift renkli kokpit tasarımı. Koltuk döşemeleri ile uyumlu renkli dekorasyon elemanları entegre ve simetrik ...
... bir şekilde tasarlanmış.

İç mekandaki kalite tam anlamı ile devrim yaratacak yenilikler içeriyor. Bu kalite panel döşeme malzemelerinde, yumuşak dokulu diğer malzemelerde ve mat döşeme panellerinde belirgin bir şekilde kendini gösteriyor. Bunların tümü aracın dış tasarımındaki kalitenin iç mekana da aynı uyumda yansıması anlamına geliyor. Orta konsoldaki ekran, müzik ve eğlence sistemleri ve klima kumandaları bilinenden farklı bir stilde daha açık ve modern bir tasarımla birbirine entegre edilmiştir.

Ana gösterge paneli tasarımında üç boyutlu modelleme kullanılmıştır. Üç analog hız göstergesi, devir göstergesi, yakıt/sıcaklık göstergeleri daha net ve açık bir aydınlatma için beyaz ve buz mavisi rengindedir.

Geniş iç kabin beş yetişkin yolcunun rahat ve konforlu seyahat etmesine olanak sağlamaktadır. Arkada oturan yolculara daha fazla diz, baş ve omuz mesafesi sunan Cruze, bu sınıfta yer alan diğer modellerden daha fazla bir alan yaratmaktadır.

Dört ve altı hoparlörlü müzik sistemleri MP3, iPod ya da hafıza belleğinde kayıtlı müziği çalmak için tüm girişlere sahiptir. Daha üst seviyedeki sistemlerde araç üzerinde sürekli müzik kaydı için bir sabit disk bulunmaktadır ki bu özellik bu segmentteki diğer “İlk”lerden biridir.
20 Ocak 2009, Salı - [ 4137 ]
Kaynak: Chevrolet
Bu haber toplam 3 sayfadan oluşuyor:123
Diğer Otomobil Haberleri...
 

BunuBil.com | Genel Kültür | IP Adresim | Travel | Yaşam | Ekonomi | Facebook.com/bunubilcom | OtoHaber Sponsoru: Chevrolet Türkiye Fan Kulübü |
71
© 2014 bunubil.com
Bilgilerin kullanimi sonucu olusabilecek herhangi bir zarardan bunubil.com sorumlu degildir.
Bu sayfa 0.007 saniyede olusturuldu.