Arama Yukleniyor...
BUNUBİL.COM » OTOMOBİL » Otomobil Haberleri
ABD’de Transit Connect için geri sayım başladı
Dünyada sadece Kocaeli tesislerinde üretilen Transit Connect’in Amerika macerası için geri sayım başladı. En son Detroit Fuarı’nda sergilenen Connect’in ilk sahipleri de belli oldu...
Ford’un ödüllü hafif ticari aracı olan ve tüm dünyada sadece Ford Otosan’ın Kocaeli tesislerinde üretilen Transit Connect için Amerika’da artık geri sayım başladı. Ford, yaklaşık ...
... 19 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacak Transit Connect’in tanıtımlarını Amerika’daki sitesine koyarken, ilk sahipleri bile belli oldu.
Son olarak Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilenen Kocaelili Transit Connect, tamamen Amerika için üretilen versiyonlarıyla şubat ayında düzenlenecek Chicago Fuarı’nda sergilenecek. Nisan ayından itibaren Türkiye’den Amerika’ya ihracatının başlaması planlanan Transit Connect, bu yılın ortalarına doğru kademeli bir şekilde 2010 model olarak Amerikan pazarında satışa sunulacak.

Ve ilk sahipleri...
Ford’un Amerikan pazarında satılan bazı modellerinde de kullanılan 2.0 lt 136 HP gücündeki benzinli motor ve 4 kademeli otomatik şanzımanla donatılmış olarak ihraç edilecek Transit Connect’te ABS, dört hava yastığı, klima, Lastik Basıncı İzleme Sistemi gibi unsurlar da standart olacak.
Bu yılın ortalarına doğru piyasaya sunulması planlanan Transit Connect’in “bir anlamda” ilk sahipleri bile belli oldu.
Ford Motor Company tarafından Transit Connect’in tanıtımı amacıyla geçen yılın son aylarında, işletme sahiplerinin katılabileceği bir yarışma düzenlendi. Katılımcılara çeşitli sorular yöneltilerek, işleriyle ilgili bilgilerle Transit Connect’in işletmelerine ne gibi faydaları olabileceğini de yazmaları istendi.
Yaklaşık 1000 dolayında küçük işletme sahibinin katıldığı yarışmada beş talihliye 2010 model özel donanımlı Transit Connect hediye edilecekti. Öyle de oldu. Daha doğrusu olacak... Zira talihliler, araçlarına Chicago’daki fuarda düzenlenecek törenle kavuşacak. Kazanan talihliler arasında ilk yardım eğitimleri veren bir kişi, bedensel özürlülere köpek dahil pek çok yardım hizmeti veren bir kuruluş, kayak malzemecisi gibi farklı işler yapanlar bulunuyor.

100 şanslı Amerikalı
Şu aşamada mali yardıma gerek duymadığını söyleyen Ford Motor Company, Transit Connect’in yanı sıra Avrupalı Fiesta ve onun Çin’de üretilmeye başlanan Sedan kardeşine de umut bağlamış durumda.
2010 model olarak bu yıl içinde Amerikan pazarında satışa sunulması planlanan Fiesta için de farklı bir kampanya düzenlenmiş.
Yaklaşık 100 kadar şanslı Amerikalı, 6 ay boyunca Fiesta’yı ilk kullananlardan olacak. Üstelik benzinleri ve sigortaları da Ford’tan...

21 Ocak 2009, Çarşamba - [ 2002 ]
Kaynak: Milliyet / Levent Köprülü
Diğer Otomobil Haberleri...
 

BunuBil.com | Genel Kültür | IP Adresim | Travel | Yaşam | Ekonomi | Facebook.com/bunubilcom | OtoHaber Sponsoru: Chevrolet Türkiye Fan Kulübü |
120
© 2014 bunubil.com
Bilgilerin kullanimi sonucu olusabilecek herhangi bir zarardan bunubil.com sorumlu degildir.
Bu sayfa 0.005 saniyede olusturuldu.