Arama Yukleniyor...
BUNUBİL.COM » OTOMOBİL » Otomobil Haberleri
Chevrolet'nin Kompakt MPV Aracı ORLANDO
Temeli yeni tanıtılmış olan tamamen yeni Cruze kompakt sedana dayanan Orlando , Chevrolet’nin yeni tasarım anlayışını yeni bir araç segmentine daha taşımaktadır.
Orlando, sportif tasarım, stattion wagon ve van tipi araçlarda beklenen bir çok özelliği tek bir araçta bir araya getirmenin potansiyelini keşfetmektedir.

Orlando, klasik ...
... tek kabin (monocab) araç oranlarını kaput ve ön cam hattı arasında daha belirgin bir zıtlıkla değiştirerek özgün bir siluet oluşturmaktadır. Düz yan gövde yerine alt kısmı geniş çamurluklarıyla beraber, Orlando’nun ona sportif kullanım amaçlı bir araç görüntüsü sağlayan güçlü bir duruşu vardır. Bununla birlikte otomobili temel alan tasarımı sayesinde dinamik bir sürüş ve kavrama, mükemmel yakıt verimliliği ve araca kolay giriş-çıkış imkânı sunar.

Beş kapılı Orlando'nun iç mekânı, yedi kişinin rahat bir şekilde oturmasına imkân sağlayan uyarlanabilir, üç sıralı tiyatro düzenindeki koltukları sayesinde ailelerin ve geniş oturma alanına ihtiyaç duyan kişilerin gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Aracın her yük taşıma amaçlı kullanılması gerektiğinde, geniş iç kabin çabucak muazzam bir bagaj haline dönüştürülebilir. Geniş 2.760 mm dingil mesafesi ile geniş ön ve arka iz genişlikleri Orlando’ya üstün bir iç mekân genişliği sağlamaktadır.

Chevrolet’nin 150 hp ve 320 Nm tork gücü sunan yeni nesil 2.0 lt turbo dizel motoru, güçlü ve benzin verimliliği sunan bir güç aktarımı sağlamaktadır.

Tamamen yepyeni Cruze sedanın son basın bülteninin ardından, Orlando hevrolet’nin ürün gamındaki bir sonraki adımı ve dünya çapındaki müşterilerine kalite, yakıt ekonomisi ve tasarım bakımından etkileyici değerler sunma planını sezdirmektedir.
20 Ocak 2009, Salı - [ 2024 ]
Kaynak: Chevrolet
Diğer Otomobil Haberleri...
 

BunuBil.com | Genel Kültür | IP Adresim | Travel | Yaşam | Ekonomi | Facebook.com/bunubilcom | OtoHaber Sponsoru: Chevrolet Türkiye Fan Kulübü |
78
© 2014 bunubil.com
Bilgilerin kullanimi sonucu olusabilecek herhangi bir zarardan bunubil.com sorumlu degildir.
Bu sayfa 0.010 saniyede olusturuldu.